Trånkan hade målkalas

Hammarby blev förödmjukade på hemmaplan i sin sista hemmamatch för säsongen. Trånkan spelade ut ordentligt när man inte hade nån press alls på sig, 8-4 blev slutresultatet.

HAMMARBY-TRÅNGSUND 4-8 (2-4, 0-3, 2-1)  180 åskådare

Tommy Latva, Hammarby: -Ja du totalt botten napp. Inget funkar vi viker ner oss totalt. Släpper in alldeles för lätta mål och då blir det otroligt jobbig uppförsbacke. Vi är på alla plan dåliga idag. Väldigt besviken på vår insats.

Calle Wendt, Trångsund: -Tack, en avslagen match med två lag som på pappret inte hade så mycket att spela för. Vi motiverade oss genom att försöka förbereda oss på delar i spelet inför kvalet och därigenom var mer motiverad än Bajen idag. Vi utnyttjar våra lägen

bra och tar en säker seger i en match som man inte skriver hem om direkt.

…………………..

SOLLENTUNA-GRIPEN 4-2 (0-1, 3-1, 1-0)   178 åskådare

Carl-Johan Klint, Sollentuna: Bra match trots att ingen hade något att spela för.

Anton Grentzelius, Gripen: -Ja vad ska man säga. Tappa 5 man efter Segeltorpmatchen, plockar upp 5 juniorer som alla gör det förbannat bra.
Efter förutsättningarna då matchen inte gäller något så tycker jag att vi spelar bra hockey i första trots 10-3 i skottstatistiken. Går ner oss i andra och blir straffade med 3 mål i bakåt. Men vi krigar på i sista men räkna inte hela vägen idag. jag räkna på att vi har 11 ordinarie spelare borta varav 5 man tappa vi som sagt i fredags. Sollentuna är ett bra lag och spelar med bra tyngd tycker jag.

……………………..

VALLENTUNA-HANVIKEN 4-7  (1-2, 1-1, 2-4)   125 åskådare

Charlie Thermaenius, Vallentuna: -Oinspirerat och i allmänt lojt från vår sida, tråkigt upplägg när alla matcher är betydelselösa i en serie.

Niklas Perers, Hanviken: -I helhet en bra match även om det syntes att vi mötte ett Vallentuna som inte gick på alla cylindrarna idag. Vilket är förståeligt då dom haft lite spelartapp och inget direkt att spela för idag. Lite likt Bajenmatchen i fredags men idag klarar vi av att göra mål vilket vi inte direkt varit bortskämda med under säsongen som varit och det är ju positivt så klart