Hudik Hockey i samarbete med PRO

HHC har samarbete med cirka 250 företag och organisationer i Hudiksvall och utanför. En av dessa är PRO Hudiksvall och här kommer några rader från Maj-Britt Norlander ordförande i PRO Hudiksvall.

Bildtext: PRO Hudiksvall tillsammans med Fredrik Jönsson, marknadsansvarig HHC (Fotograf: FlyWoodStudio).

PRO Hudiksvall har gjort nytta under hela säsongen genom att se till att ingen ”plankat” in. Vid varje ingång har det stått en PRO medlem och nogsamt hänvisat till den rätta entrén. Eftersom PROvakterna burit HHCs röda jacka har det varit tydligt att det varit representanter för Hudik Hockeyn.

PRO har varit på plats 9 gånger under hösten och hittills 8 gånger under vårsäsongen och den 9 november var PRO matchens förening. En jättebra idé från Fredrik Jönsson som gav PRO föreningen möjlighet att få vara med och nu vill PRO fortsätta att samarbeta med Hudikhockeyn.

De intressanta hockeyfrukostarna har också besökts och ökat kunskapen om olika spelare och företag. Det har varit fantastiskt att möta alla hockeyintresserade samt flera generationer Hudikbor och framför allt att vara marknadsförare för en Hudiksport.

Intresset för att fortsätta med detta uppdrag kvarstår och har gjort att flera PRO medlemmar anmält sig och vill vara med till hösten meddelar ordförande Maj-Britt Norlander och passar på att tacka för denna säsong (förhoppningsvis återstår många matcher i Playoff).

För mer info om PRO Hudiksvall gå in HÄR.

Maj-Britt Norlander
Ordförande, PRO Hudiksvall