Inför Allettan Norra – Osäkert om platserna

Ja, det är osäkert i toppen och botten eftersom serieledarna Boden redan spelat sin sista match och Östersund, en poäng efter, kan överta förstaplatsen (PO3-platsen) men..då måste man ta en poäng…av Piteå.

Piteå vill knappast släppa nån poäng eftersom de kan knipa en PO2-plats vid vinst samt.. Hudiksvall kan också bli aktuella för denna PO2-plats om de vinner sin match och pusslet stämmer.

I botten kan faktiskt Vännäs ta sig över strecket till PO1 om man vinner över Hudiksvall och Enköping förlorar mot Borlänge (!).

VÄNNÄS-HUDIKSVALL

Mattias Lund; -Japp! Död till den som ger sig!;) Vi ska backa hem och vänta ut dom så dom kommer få jobba med en Vännäsvägg ikväll!:) Sen måste vi sätta press mot mål hela tiden. Jobbiga framför kassarna

Lillis Lövbom: Hej. Allt bra. Vi går för vinst.
Alla lag i den här serien är bra. Vännäs och vi har mycket att spela för. Nu börjar allvaret.

……………….

PITEÅ-ÖSTERSUND

Krobbe Johansson: Det blir litet klyschigt men vi ska åka mycket skridskor och köra vårt hemmaspel med hög fart och försöka vara effektiva i avsluten. Olof Lundberg är den ende som inte spelar ikväll.
Roligt ändå att det står så mycket på spel ikväll för nästan varenda lag!!

Kjell-Åke Andersson:

………………

ENKÖPING-BORLÄNGE

Johan Jonsson:

Dennis Hall: -Det är bra, vi ska komma upp i en hög tävlingsnivå och spela ut vårat spel. Viktigt blir att ta pucken framåt i banan konsekvent.

……………….

VÄSBY-KÖPING

Viktor Tuurula: Hej, Vi ser fram emot matchen, Köping är ett hårt arbetande lag och det är viktigt att matcha deras arbetsinsats. Disciplinen kommer att avgöra, och vi vill sätta oss själva i så bra position som möjligt inför det som komma skall.

Patrik Fagerlund: –Läget är ok, fortfarande har vi en del sjukdomar. Ser man till tabelläget så är matchen idag betydelselös för vår del då det redan är klart att vi hamnar på plats 8. Däremot så skulle en vinst idag sitta fint då vi kan kliva in i playoff med en bra känsla. Så vi går för vinst idag och sen laddar vi för playoff nästa vecka.