Inför Huddinge-Tranås

Sista rundan i säsongens Alletta och Tranås kommer på besök. Ett Tranås som lyckats skapa sig ett bra läge för en topp 3 placering vilket innebär direkt kvalificering till Play-off 2. Vi kan inte nå dit men har chansen att klättra ett par placeringar och på så sätt få ett bättre läge när motståndet till Play-off 1 ska väljas.

Vi vann borta i Tranås i första rundan och har en stigande form nu inför Play-off. Vinst senast borta i Grums med 8-1 där vårt offensiva spel firade triumfer.

Ikväll är sista chansen innan ”liv och död” matcherna börjar och båda lagen har ju som sagt något att spela för och man vill ha en vinst i ryggen inför det som komma skall. Så räkna med en rolig och välspelad match mellan två spelskickliga lag. Två nya spelare kommer presentera sig för hemmapubliken ikväll också efter transfer deadline i fredags. Joakim Albertsson från Hammarby en gammal bekant som vi känner igen sedan tidigare och Johan Mörnsjö närmast från Nyköping Gripen finns med i laget ikväll.

Med dem orden hälsar vi Tranås välkomna till Björkängshallen!

Fredrik Mälberg

Tränare/Sportchef Huddinge Hockey