TEG spelar Playoff

TEG – KIRUNA IF 5-1

Patrik Rainersson: Härlig inramning idag med klack och liv på läktarna, det gav bra motivation till killarna. Det var högt tempo och Kiruna IF var bra, jag ger beröm till dem och deras arbete.
För mitt unga lag betyder det här mycket, vi har lärt oss allteftersom vi spelat och vår game plan totalt har fungerat. Själv är det min första säsong med seniorer och det är en skön känsla när det blir framgångar.

Robert Lahti: -Tja, inget vidare av oss, jag tycker vi inte hade gjort oss förtjänt att gå vidare som vi spelat på slutet av serien!

……………….

ÖRNSKÖLDSVIK – SK LEJON 2-3

Lennart Hermansson: –Vi gör två bra perioder. Vi får ett mål tveksamt bortdömt i andra och har bra lägen att gå upp till 2-2. Jag tycker att målen dom får i tredje är för ”lätta”, lite sympotomatiskt för bår säsong.

Tobias Carlsson: –Tycker de har mer puck än oss men vi skapar farligare chanser än de. Vi spelar faktiskt bra med det laget som stod till förfogande så vår avslutning känns godkänd. Nu blir det middag på fredag med laget och sen kör vi på med isträningar för det är många som varit skadade som vill träna.