Kontraktsförlängningar och nyförvärv

Det har hänt en del i truppen de senaste veckorna.
Först ut att förlänga sitt kontrakt var Elias Bjuhr som kritade på för två nya år i ÖIK-dressen. Kort därefter valde även hans kedjekamrater Pontus Wernerson Libäck och Linus Wernerson Libäck att skriva på för säsongen 19/20. Vi är såklart väldigt stolta och glada över att framstående spelare som Bjuhr och tvillingarna WL väljer att stanna kvar ytterligare minst en säsong.

Strax innan deadline fick vi också klart med två nyförvärv. Jonas Nyman, en 21-åring som kan spela både center och ytterforward, var den första. Nyman kommer senast från Skövde IK (HockeyEttan) där han gjort 29 (14+15) poäng på 38 spelade matcher. Den andra att signa på för resten av säsongen var en ”ny” målvakt, närmare bestämt Lucas Jägbring från Modo J20. Lucas som redan i höstas stod två matcher för Östersunds IK kommer att finnas som en extra backup till Juel och Kullander.