Veckans lag – Playoff 1

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt:

Wictor Ragnewall – Troja-Ljungby

Trojas rutinerade burväktare var rena rama väggen för Hanhals i Playoff 1 och stängde ned motståndarnas offensiv fullständigt. Ett insläppt mål på 120 minuter, 62 räddningar och en räddningsprocent på makalösa 98,41%. Fortsätter Ragnewall på samma sätt så kan det bli en rolig vår för Troja-Ljungby.

Backar:

Kim Lennhammer – Huddinge

Huddinges backgigant var en av lagets utan tvekan bästa spelare i de tre matcherna med Kalmar i Playoff 1, Lennhammer bidrog såväl framåt som bakåt och stod för fem poäng på de tre matcherna, två mål och tre assist blev det från hans klubba mot Kalmar när Huddinge tog sig vidare.

Fredrik Sandberg – Visby/Roma

Visbys offensive back var en av lagets absolut bästa spelare i Playoff 1 mot Mariestad, han stod för ett solitt defensivt arbete samtidigt som han levererade ett mål och tre assist under de två avslutande matcherna.

Forwards:

Filip Nordström – Forshaga

Forshaga tog sig något sensationellt till Playoff, väl där har de visat att de tänker vara med och slåss på allvar. Laget skickade ut Väsby i två raka matcher efter att Filip Nordström avgjort den första, åtta minuter in i förlängningen och sedan även skickade in segermålet i returen fram till 3-2 på bortais.

Måns Carlsson – Vimmerby

Vimmerby tog sig vidare till Playoff 2 efter ett sent avgörande i den tredje och avgörande matchen hemma mot Enköping. Stor matchvinnare blev Måns Carlsson som satte matchens enda mål när det återstod en minut att spela.
Inledde Playoff-spelet med att göra fyra assist i match ett.

Markus Kinisjärvi – Hudiksvall

Hudiksvall har under flera år satsat mot Allsvenskan men trillat ut redan i Playoff-spelet. Den här säsongen har laget till att börja med tagit sig förbi Playoff 1 efter att ha slagit ut Köping med 2-1 i matcher.
En anledning till det stavas Markus Kinisjärvi som stod för två av målen i den angörande matchen. Gjorde dessutom två assist i match två.