Inför Playoff 2 match 1 Borlänge hemma

I lördags blev vi klara för play-off 2 efter att ha slagit ut Kalmar med 2-1 i matcher. En matchserie vi växer in i och presterar bättre och bättre för varje match. Vi visar stark moral i fredags när vi vänder både 0-2 och 1-3 och slutligen vinner med 4-3. Matchen i lördags är det spelmässigt inget snack om vilka som är bäst i. Vi gör en bra match men lyckas inte få in pucken så målmässigt är det jämnt. Sett till spelövertaget borde matchen varit avgjord redan i andra p

erioden. Men vi lyckas vinna ändå så det spelar mindre roll nu.

Ikväll drar play-off 2 igång och vi blev valda av Borlänge. Ett Borlänge som i kraft av sin tredje plats i  Allettan Norra fick stå över play-off 1. Borlänge har vi stött på en del de senaste säsongerna i Allettanfinal och Kvalserie så det är en förening och lag vi känner relativt väl. De har gått bra över flera säsonger nu och spetsar för varje säsong med en tydlig Allsvensk ambition. Det är ett väldigt bra lag med bredd och spets på alla positioner som kommer bli en härlig utmaning att få spela play-off mot!

För vår del gäller det att ta med oss moralen vi visade i matchserien mot Kalmar och bygga vidare på spelet vi hade i lördags. Det är alltid skönt att ha känt på play-off spel och lyckats vinna, det stärker oss som lag!

Med de orden hälsar vi Borlänge välkomna till Björkängshallen!

Fredrik Mälberg

Tränare/Sportchef Huddinge Hockey