Tre lag klara för Playoff 3

Kristianstad – Segeltorp 2-1
Segeltorp var bara minuter från en dunderskräll. Men Krisitianstad kommer tillbaka och kvitterar först till 1-1 och avgör matchen med bara 80 sekunder kvar och därmed är säsongen slut för nykomlingen från Huddinge kommun.

-Matchen var väldigt jämn och det skapades mängder av chanser åt båda håll. Vi spelade med stort tålamod och lyckades vända i slutet av matchen, säger Kristianstadscoachen Mikael Gath.

-Ja vad säger man. Vi leder tills det är mindre än 3 min kvar.  Tycker vi stänger ner dom totalt sista tio. Därför såg jag inte deras kvittering komma. Är otroligt stolt över alla killar i laget. Man måste ha med att det är många som aldrig har spelat på denna nivå. Dessa två matcher kunde ha gått hur som helst. Vi har minst lika bra lägen som Kristianstad för att vinna båda matcherna. Nu hoppas jag det är slutsnackat om att vi inte tränar seriöst och att vi i

nte kommer orka en hel säsong. Önskar Kristianstad lycka till på sin väg mot allsvenskan, säger Segeltorpstränaren Mikael Österblom.

………………………………………..

Piteå – Hudiksvall 2-3 SD
Hemmalaget var favoriter och det var inte långt bort att det blivit spel på lördagen i Piteå igen..men en viss målvakt ville annorlunda.

Krobbe Johansson: Ojoj, nu gick luften ur mig. Tycker ju att vi är ganska bra men effektiviteten är ju inte tillräcklig uppenbarligen och deras målvakt..ja, han är riktigt duktig.
Nu måste vi tänka till och analysera..men vet du…jag är redan revanschsugen så..

Lillis Lövbom: Vi hade vår game plan och vi följde den. Försvarade oss bra och kontrade. Piteå är ett väldigt bra lag men idag var vår målvakt Åkerlund skillnaden, tror jag. ..och ett individuellt misstag avgjorde matchen. Ganska skön känsla och vi ser fram emot en spännande söndag med nya val..i PO3.

………………………………………..

Vimmerby – Troja/Ljungby 2-1 SD
Vimmerby vinner Smålandsderbyt mot Troja med 2-1 och är klara för Playoff 3. Trots att Vimmerby vunnit samtliga sex matcher denna säsong mot Troja så har det inte varit några enkla kamper. Idag avgjorde man matchen på övertid.

– Stor vinst för oss såklart. Troja var en tuff motståndare. Det var små marginaler som avgjorde den här matchserien. Försvarsspelet var återigen fundamentet till segern. Laget visade också ett lugn efter deras kvittering. Nu ser vi fram emot playoff 3. Vi är stolta över vår insats men absolut inte nöjda. Vi är hungriga för mer för mer.

-Jämn och hårt in i det sista. Känslorna just nu är att det suger, säger Trojatränaren Roger Forsberg.