Östersund-Forshaga 4-0
Östersund vinner matchserien efter tre matcher där Forshaga gör väldigt bra motstånd.

Kjell-Åke Andersson: Vi gjorde faktiskt en bra match igår också och borde kanske vunnit då men..Forshaga är ett väldigt bra lag så att förlora mot dem är ingen skam.
Idag kontrollerade vi matchen bättre och kunde vinna på ett bra sätt.
Kollektivet har varit nyckeln till seger i denna matchserie men jag måste framhålla vår målvakt Tim Juhl, 100%-ig idag, samt backen Ludde Karlsson, väldigt stabil. Jag är stolt över mina killar som kan vinna över Forshaga.

Per Lundell: -Tycker vi börjar matchen bra men släpper in ett slumpmässigt mål i första perioden.
I andra tar vi lit

e för mycket utvisningar och blir straffade för det. Då får Östersund göra både 2:an och 3:an.
Vi försöker med allt vi har att komma tillbaka i den 3:e perioden men orkar inte riktigt och när Östersund gör 4-0 så blir uppförsbacken för stor.

…………………………..

Tranås – Visby Roma 4-3 SD
Tranås vinner match tre och slår ut Visby Roma efter att backen Jesper Alasaari avgör på övertid.  Matchen var en svängig historia där Visby inledde bäst och tog ledningen. Sedan svängde matchen och Tranås hann vända på steken innan den första perioden var till ända. I den andra perioden svänger matchen igen och Visby satt i förarsätet med en 3-2 ledning efter två perioder. I den tredje perioden kvitterar Tranås och tar matchen till övertid där TAIF-backen Jesper Alasaari blir stor matchhjälte med sitt 4-3 mål.

Borlänge-Huddinge: 3-5
Huddinge vinner den tredje och avgörande matchen efter att lagen omväxlande haft ledningen. Väldigt jämn match och tufft att behöva skicka ett av dessa duktiga lag på semester.

Highlights och coachernas kommentarer efter matchen.