Forsström klar för fortsättning

Han var assisterande kapten under säsongen 2018/19 och är en av klubbens mesta spelare genom tiderna.

Nu står det klart att Andreas Forsström fortsätter i Örnsköldsvik HF sedan han signerat ett kontrakt för säsongen 2019/20.

– Det här är på alla sätt en viktig kontraktsförlängning. ”Forsa” står för det som ÖHF vill stå för. En spelare som alltid sätter laget främst, en pådrivare. Samtidigt är han också oerhört värdefull som person där han bidrar förtjänstfullt, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

 

28-årige Forsström gjorde sin första match i ÖHF redan 2011 – då på lån från MODO Hockey. Efter att par säsonger i Kumla kom han på ”heltid” till ÖHF 2013 och har sedan dess, förutom en kortare period i Sollefteå, tillhört klubben. Totalt har Forsström gjort 178 matcher i ÖHF-tröjan och fler kommer det att bli.

– Det ska bli riktigt kul. Jag känner mig motiverad för att göra min bästa säsong någonsin. Det var inte någon som kände sig nöjd med prestationen senaste säsongen så visst finns det ett rejält revanschsug, säger Andreas Forsström och fortsätter:

– Det som var positivt med senaste säsongen var att jag fick ta ett större ansvar i gruppen, fick också bära ett A på tröjan vilket är hedrande. Jag hoppas kunna fortsätta utvecklas på alla plan, det är min målbild.