ÖHF förlänger med Nordenberg

Örnsköldsvik HF kan idag meddela att man förlängt kontraktet med Nicklas Nordenberg.

Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2020/21.

– En mycket viktig pusselbit för vårt lagbygge. Nicklas har under flera säsonger varit klubbens främsta back och det säger väl det mesta kring hur vi känner efter den här överenskommelsen, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF och fortsätter:

– Vi vet att Nicklas är stark i både det offensiva och det defensiva spelet. Med sin speluppfattning och skridskoåkning kommer han även fortsättningsvis vara en nyckelspelare i ÖHF.

 

Snart 25-årige Nordenberg är ÖHF:s bästa målskytt bland backarna genom tiderna. Nordenberg har gjort totalt 30 mål och assisterat till ytterligare 78 på sina 183 spelade matcher.

– Det finns en stor revanschhunger hos mig eftersom jag inte alls är tillfreds med senaste säsongen. Tittar jag rent personligt så var jag alldeles för mycket upp och ned i min prestation. Jag producerade inte i den omfattning som jag vill göra, och spelade inte den hockey jag kan, säger Nordenberg och fortsätter:

– Men nu har vi vänt blad och tittar framåt. Nu handlar det om att förbereda sig på bästa möjliga sätt under försäsongsperioden och sedan ska vi se till att kommande säsong blir framgångsrik för ÖHF.