Uppstartsmöte inför säsongen 2019/2020

Söndag och det var dags för Hammarby hockeys herrar att ta sig till SDC-hallen och ett uppstartsmöte inför nästa säsong. Förra säsongen har precis avslutats kan man tycka men febril aktivitet råder i och runt A-laget, spelare kontrakteras och tränare/ledare/materialare smider planer och lägger scheman.

Tommy Latva fortsätter som huvudtränare och Magnus Kullerback som tidigare spelade i Hammarby hockey samt ytterligare en person blir assisterande tränare. På ledarsidan fortsätter Björn Josdal och även Tony Hjälmheden kliver in som lagledare. Stabiliteten fortsätter även på materialarsidan där Bosse Mårtensson, Patrik Westerlund och Robert Gustafson kör på precis som vanligt! Ytterligare personer i organisationen är sportchef Benny Rönnelöw, fystränare Stefan Ek och rehabansvarige Marcus Vig.

Försäsongen startar imorgon måndag med fystester som t.ex. klassikern Cooper-testet ute på Bosön. Testerna återkommer ytterligare två gånger innan ispremiären den 12 augusti och de vill spelarna gärna klara för blir inte sista testet godkänt så blir det ingen ispremiär.. Förutom egen träning under sommaren är även fysträning i gymmet och ett antal träningspass hos Hammarby boxning på Kocksgatan 24 inplanerade. De som var med senast hos boxningen vet att det är riktigt tuff träning!

Datum att hålla reda på är den 12 augusti då det är ispremiär för de spelare som klarat fystestet dagen innan, och den 21 augusti då det är dags för första träningsmatchen. Matchen spelas i SDC-hallen mot Vallentuna kl. 19.00 och efter det är ytterligare fem stycken träningsmatcher inplanerade. Seriepremiär är beräknad till vecka 38.