Pressmeddelande från HHC: Magnus Nilsson fortsätter som assisterande tränare

Hudik Hockey har idag kommit överens med Magnus Nilsson om en fortsättning som assisterande tränare för A-laget och ansvarig för hockeyprofilen i nära samarbete med Bromangymnasiet. Johannes Westring blir ny huvudtränare för J20.

– För att bygga vidare så känns det jättekul att Magnus fortsätter både i A-laget och hockeyprofilen. Laget har nu ett par veckors ledighet innan fysen drar igång som Magnus kommer att leda. Dessutom är det klart att Johannes Westring blir ny huvudtränare för J20 och det känns bra att vi är klar så här tidigt med den biten, säger Pär Langer, sportchef, HHC.

I övrigt kommer det att tillsättas en sportgrupp kring juniorverksamheten så vi lättare och snabbare kan ta tag i frågor som kommer upp. Johannes kommer även att leda fysen för både J18 & J20.

– Arbetet med att hitta en huvudtränare kring A-laget och övriga i teamet runt A-laget fortsätter så där får vi återkomma när det är klart. Detsamma gäller för huvudtränare och övriga i teamet runt J18, fortsätter Pär.

– Likt juniorverksamheten med en sportgrupp kommer vi att bygga lika vad det gäller vår ungdomsverksamhet för att tydligare kunna föra ut vår mål och riktlinjer för ungdomsverksamheten samt vara ett större stöd för våra ungdomsledare. Catarina Larsson fortsätter som ungdomsansvarig information och kommer fortlöpande att komma ut med info när organisationen sätter sig mer, avslutar Pär.