PRESSMEDDELANDE från HHC: Egna produkter fortsätter

Hudik Hockey har idag kommit överens med egna produkterna Axel Svensson och William Mann att förlänga kontrakten över säsongen 2019-2020.

– Axel lämnar nu definitivt junioråldern för att kliva in som senior. Han spelade framförallt under grundserien förra säsongen och med en tuff försäsongsträning förväntas han ta ytterligare steg i sin utveckling, säger sportchef Pär Langer.

Säsongen 2018-2019 noterades Axel för 18 matcher i A-laget.

– Jag valde HHC då jag trivs väldigt bra i klubben jag har spelat hela mitt liv i och jag har utvecklats bra här under mina år. Och jag känner att det finns bra möjligheter att utvecklas ännu mer här. Det känns som årets lag har stor potential och att vi kan gå långt även i år, säger Axel Svensson.

– William hade en skadefylld säsong men kom tillbaka starkt efter jul och visade kvalitetér under kvalserien. William är ung och mycket utvecklingsbar, säger sportchef Pär Langer.

Inför föregående säsong återvände William till moderklubben efter en sejour i Östersunds IK. Under Playoff och kvalserien spelade William 17 matcher.

– Jag valde att förlänga då jag trivs bra i staden och klubben och känner en stor revanschlust efter förra säsongen då den blev som den blev. Försäsongsträningen har gått bra så jag känner mig förbered inför säsongen, säger William Mann.

Klicka HÄR för att se övriga som är klar för säsongen 2019-2020.

#8 Axel Svensson (B)

Född: 990406

Vikt: 100 kg

Längd: 200 cm

Moderklubb: Hudik Hockey.

Övriga klubbar: HHC J18 & J20.

För mer info gå in HÄR (källa: Eliteprospects)

#6 William (B)

Född: 980610

Vikt: 86 kg

Längd: 186 cm

Moderklubb: Hudik Hockey.

Övriga klubbar: HHC J18, Östersund IK J18, J20, A-lag.

För mer info gå in HÄR (källa: Eliteprospects)