Vill du vara en del av Hockeyettans bästa webbsändningar?

TAIF-TV söker nya medarbetare till vår grupp. Vi söker bl.a. en person som kan sköta produktionen av våra livesändningar i produktionsprogrammet vMix. Har man aldrig arbetat i programmet tidigare går det att lära sig och det viktigaste är att du har intresset och brinner för att hjälpa föreningen.

Vi söker även en eller flera personer som kan sköta kameran under matcherna. Samma sak gäller här, man behöver inte ha gjort det tidigare utan man kan lära sig.

Arbetet är helt ideellt, men som tack för att du bidrar får du bl.a. fri entré till samtliga matcher, fikakuponger till varje match och får ta del av TAIF’s årliga julbord. Men framförallt får du var en del av ett härligt gäng och chansen att stötta din favoritförening.

Låter det intressant? Vill du hjälpa till att göra Hockeyettans bästa webbsändningar ännu bättre? Hör då av dig till Patrik Månsson via e-post patrik.mansson@taif.se eller via telefon 073-984 60 46.