Lukas tvåmålsskytt direkt

Igår tog Bois den sjätte raka segern mot Skövde när man 1-3-besegrade SIK i en underhållande och kamprik match. Bois stora segerorganisatör var nyförvärvet från Luleås J20-lag, Lukas Jidenius, som gjorde såväl 0-1 som 1-3-målet.

3-1-seger borta mot Skövde, vad tyckte du om matchen?

En jätterolig match mot Skövde, man märker det är en derbymatch. Det smäller mycket, är mycket snack och mycket folk och bra stämning på läktarna, det var en rolig vinst och en rolig match.

Det såg inte ut som en träningsmatch direkt!

Haha, nej det märktes att det gällde mycket, för hela stan och för laget, det är dom här matcherna man verkligen vill vinna, det var verkligen jättekul!

Och du kliver fram och gör två mål, varav det

andra var hur snyggt som helst!

Det är kul att trycka in puckarna!

Berätta om 3-1-målet!

Et blir ett båguppspel, Dogge går in i mitten så jag kliver in bakom och jag får ett bra pass av Frick och ser att det är gata i mitten, tar fram den och ser att dom blir stillastående på blå och tar runt den och får till ett halvdant skott mot bortre och den går in.

Den går klockrent in i krysset så det avslutet kan man inte klaga på! Vad tycker du om din egen insats?

Det är första träningsmatchen, men jag tycker det är bra fart, några små detaljer att fixa med i försvarsspelet men överlag är det en bra insats av hela laget.

Hur viktigt är det för dig och för laget med mål och seger direkt?

Det viktigaste är att laget vinner så vi får en bra stämning i laget, att vi slår Skövde. Så för laget är det jätteskönt.

Men det är ändå lite tanke att du ska göra lite mål, då måste det vara skönt att slå till direkt!

Ja absolut, men det är mycket skönare att slå Skövde.

Du har varit här i drygt två veckor nu, hur tycker du att det verkar?

Jag tycker det är jättebra! Killarna har varit jättesnälla och har tagit bra hand om mig så det har varit lätt att komma in i laget. En bra trupp också, kommer bli en rolig vinter!

Så du tror på en lång säsong?

Det tror jag verkligen! Får vi bara till de sista speldetaljerna när serien börjar så kommer det bli en rolig resa!