ÄNTLIGEN HEMMAPREMIÄR: Inför BHC – KRIF

Äntligen är det dags för den efterlängtade hemmapremiären i Lejonkulan! Motstånder som vi ska ta oss an är KRIF Hockey. Nedsläpp 28/9 kl. 15:00. Du kan köpa biljetter via BHCshop.se och matchen går även att streama HÄR! 

Huvudtränare Janne Ericson delar med sig av sina tankar inför hemmapremiären:

Ni har rivstartat med många bortamatcher i rad, hur skönt känns det med hemmapremiär?
Det känns skönt att få visa upp oss på hemmaplan igen efter 8 raka bortamatcher (inkl träningsmatcher). Inledning av serien är vi nöjda med både hur spelet sätt ut och poängmässigt. Kunde varit någon poäng mer också och då tänker jag på Nybromatchen. Vi hoppas på mycket publik till vår hemmapremiär och att laget/spelarna visar upp sig på sin rätta sida. Det är bara in och njuta av stunden och visa upp härlig lagmoral i hela matchen. Detta ska bli kul!

Vad vet du om motståndet?
Nu får vi möta ett lag som vann AllEttan södra förra säsongen. Ett lag som många tippat vara stenklara för spel i AllEttan efter 22 omgångar. Det blir något för oss att sätta tänderna i. De har många spelare med rutin för spel på den här nivån och högre och en hel del nytt också. Inget lag är oslagbart i den här serien och det har vi sett av inledningen av säsongen. Det kommer att bli en utvecklande och tuff match och det vet jag alla är medvetna om. För oss gäller det att ha stridsyxan uppe i minst 3 perioder.

Vad är dina tankar om matchen?
En härlig utmaning för oss och se hur vi ligger till spelmässigt och tempomässigt mot dem. Inledningen är alltid viktigt och det gäller att ta kommandot direkt från start och spela vårt spel. Ned med skuldrorna och ut och våga spela och släppa loss, det är melodin.

Läget i laget?
Gustav Jonsson är skadad, annars är alla andra tillgängliga för spel. Laget tas ut efter kvällens träning.

Varmt välkomna till hemmapremiär i Lejonkulan!