9 snabba med Lucas Lagerstedt inför Visby/Roma vs. Sollentuna HC

Dax för vår obligatoriska tur till fina Gotland och möte mot Visby/Roma. Det bli alltid ett lite annorlunda upplägg för spelare och ledare när man samlas tidigt på Sollentunavallen för resa till Nynäshamn och Visby, väl framme i Visby 15.00 blir det lite vila innan återsamling och färd till ishallen 17.00.
Väl där så stiger pulsen och alla får lite extra inspiration när publiken strömmar till och hallen fylls.

#17 Lucas Lagerstedt – berättar lite om sina funderingar inför matchen.

Hur skulle du summera din egen och lagets insats så här långt ?
Det har varit lite upp och ner, vissa stunder riktigt bra. Men både jag och laget måste hitta en jämnare nivå.

Kontinuitet för Sollentuna och Lucas, 3:e säsongen gör du nu och hur bedömer du årets upplaga av Sollentuna om du jämför med tidigare säsonger ?
Det är ju stora delar kvar från förra året, sen har vi spetsat till det med lite spännande nyförvärv, så jag skulle säga att det är det bästa truppen Sollentuna haft under mina 3 säsonger.

Härlig urladdning mot Hammarby senast, vad var dina reflektioner på matchen i onsdags?
Tycker vi startade riktigt bra och tog ledning med 3-0 efter tio minuter, men sen gick vi ner i deras tempo, men ändå en stabil vinst.

Vilka/Vilken spelare kommer att få sitt genombrott i år ?
Jag tror #23 Alfons Nordberg, #24 Lucas Tillberg och #2 Daniel Nordström kan få lite av ett genombrott i år, tycker dom sett vassa ut hittills.
Sen tror jag även vår materialare Anders Lindh kommer att vara riktigt vass under hela säsongen *Skratt*

 

Vilka/Vilken spelare får Visby/Roma se upp med  ?
#39 Fredrik Wink
& #50 Ben Johansson har varit heta på sistone så skulle säga honom, sen har vi har 4 jämna lines som jobbar hårt i 60 minuter. Vi kommer att vara jobbiga att möta J

Match mot Visby/Roma. Sollentuna har haft bra utfall mot dagens motstånd de senaste säsongerna. Vad är dina personliga förväntningar inför matchen och på laget, vad kommer att krävas av er ?
Alltid roliga matcher mot Visby, speciellt på Gotland med mycket publik. Jag tror de kommer krävas en stark laginsats och mycket disciplin. Vi måste hålla oss borta från utvisningsbåset

Vad kommer bli avgörande i dagens match?
Som jag var inne på tror jag utvisningarna blir viktiga, sen måste vi vara effektivare i avsluten

Hur slutar matchen?
Vi har ett bra historik de senaste åren mot Visby så vi vinner med 3-1.

Och till sist, vem är seriens bästa domare anser du ? Jag tycker att domarna håller en jämn och bra nivå överlag, så det är svårt att säga någon favorit.