#19 Johan Fredriksson inför matchen Huddinge vs Sollentuna

Turen har kommit till Sollentunas egen konstapel #19 Johan Fredriksson som säger sitt om säsongen hittills och den kommande matchen mot Huddinge.

  1. Hur skulle du summera din egen och lagets insats så här lång?
    Jag har väl varit rätt iskall framåt. Annars stabilt, lär inte bli NHL denna säsong heller. Som lag har vi blandat och gett. Vi är lite för ojämna men nu på slutet har det sett bättre ut.
  2. Hur ser dina förberedelser ut matchdagen ?
    Brukar käka med #18 Elias Lindskog eller #11 Philip Wong. Annars inget speciellt.
  3. Dina reflektioner på matchen mot Väsby i Söndags?
    Vi ger bort matchen pga av misstag. Sen spelar vi stressat och alldeles för slarvigt. Väsby är effektiva. Ben är bra som vanligt han räddar oss så det inte står mer än 3-0. Sen måste vi göra mer mål, vi har en hel del lägen.
  4. Vilka/Vilken spelare kommer att få sitt genombrott i år? Det finns några stycken. #11 Philip Wong, #39 Fredrik Wink och #23 Alfons Norberg har sett riktigt bra ut. Elias Lindskog # 18 har också börjat komma igång.
  5. Vilka/Vilken spelare får Huddinge se upp för?
    De få se upp med #18 Lindskog och #17 Lagerstedt.
  6. Seriematchen mot Huddinge! Ett lag som jag tror inte vi har tagit poäng mot sedan klivet upp till HockeyEttan, hur ska vi ändra på det ?? Vad är din känsla inför mötet ? Vad kommer att krävas för att gå segrande ur striden?
    Huddinge har väl inte fått den starten de vill. Men vi har alltid haft tufft när vi möter dem. Om du kollar deras lag så är det konstigt att dem inte leder serien. Jag tror att nyckeln för att vi ska vinna är att spela fysiskt och enkelt.
  7. Vilka avgörande faktorer kommer att påverka utgången av matchen?
    Vi inte råd med massa trötta utvisningar.
  8. Hur slutar matchen? Vi vinner med 3-2 och #17 Lagerstedt gör 3 mål
  9. Och till sist, vem är seriens bästa domare anser du? Inga kommentarer