Förlust hemma mot Grums

Det blev förlust mot Grums IK med 2-4 i en match där avgörandet blev utvisningarna.

Hemmalaget började inspirerat och hade några riktigt bra chanser att ta ledningen. Istället kom Grums mer och mer in i matchen och gjorde 0-1 och 0-2 i mitten av första perioden. Efter 15,40 reducerade Felix Fjällkeborn till 1-2 och det resultatet stod sig perioden ut.
Skotten i första 9-12.

<
p>4,10 in i andra perioden spelade tidigare målskytten Fjällkeborn fram säsongsdebuterande Daniel Söderlund till 2-2. I det läget fick MIF lite extra vind i seglen och fick med sig några utvisningar, men utan utdelning.
Skotten i andra perioden 8-5.

Tredje perioden blev utvisningarnas period där hemmalaget drog på sig inte mindre än 22 utvisningsminuter, och då är det svårt att vinna. Gästerna, som har många skickliga spelare, utnyttjade detta och gjorde två mål i spel fem mot tre.
MIF lyckades vaska fram några farliga chanser för att komma närmare i målprotokollet men lyckades inte skapa det riktiga trycket.

Skotten i tredje 6-12.

Skotten totalt 23-29.

Nu väntar lite uppehåll innan nästa match mot Skövde IK på bortaplan söndag 3/11.