Förlust i omstarten

Det blev förlust för Forshaga när serien startade om efter halvtidsuppehållet. Laget begav sig till Nyköping i lördags för att försvara segern i seriepremiären, men utan att lyckas.
Matchen slutade med Nyköpingsseger med 4-2 efter ännu en mindre bra förstaperiod.

-”Vi gör precis allt man inte ska göra, vi åker inte tillräckligt mycket skridskor och framförallt kämpar vi inte för varandra”, säger assisterande tränare Andreas ”Sälen&#

8221; Svensson till NWT efter matchen.

Efter en rejäl uppryckning i andra och tredje perioden och två mål av Filip Nordström sätter Nyköping spiken kistan med sitt 4-2 mål med mindre än minuten kvar att spela.

I och med förlusten ligger Nyköping nu endast en poäng bakom Forshaga i tabellen. På onsdag tar Forshaga emot serieledarna Mariestad på hemmaplan medan Nyköping åker till Köping.