Inför Grums-Huddinge, premiär i Allettan.

Idag, Lördag 28/12, kl.16:00 släpps pucken då Grums möter Huddinge.

Vi önskar alla en god fortsättning och hoppas ni vill komma och se en garanterat spännande och underhållande match i premiären av Allettan.

Huddinge är ett klassiskt svenskt lag som fostrat mängder med klasspelare genom åren.
Årets uppställning är ett av hela ATG Hockeyettans absolut bästa lag på pappret.
Det visade de i den sista halvan av grundserien när allt föll på plats och laget spelade en strålande hockey.
Genom denna fina avslutning av serien kompenserades den tröga starten och laget tog rättvist en plats i ATG Allettan. Laget har nog en kapacitet att vara ett av topplagen i södra serien.

Huddinge är laget som producerar mängder med mål. De gjorde flest mål av samtliga 46-lag med sina imponerande 104-mål!! Det inger stor respekt.

De har framför allt tre spelare som producerat mängder med poäng: Victor Andersson 15+24=39 Måns Krüger 7+26=33 Niclas Lehmann 16+16=32..
Som lite extra kuriosa:
27-årige Krüger är broder till förre NHL-spelaren Marcus Krüger (nu i Schweiz) och Lehmann är son till Marie Lehmann på SVT-sport.
Utöver dessa tre finns ett flertal till som kan avgöra matcher.

Huddinge är ett lag som i stort sett prenumererat på en plats i toppen sen de åkte ur Allsvenskan 08/09 och tillhört kvalserien vid 4:a tillfällen.
Något som inte känns omöjligt att de når även denna säsong.

De 8:a främsta lagen får spela playoff efter de 18-omgångarna är spelade. Det får väl antas att detta en plats  bland de åtta främsta är ett mål för hemmalaget.
Förra gången slutade vi 10:a och sist på våra då 9 poäng, som ändå var en stor framgång med många bra och jämna matcher.
Nu ställer vi ett bredare lag på isen med många spelare som har erfarenhet från fjolåret. Det och våra fina nyförvärv ger oss en optimist att lyckas än bättre.

Vi drömmer om fulla läktare i premiären mellan två genom tiderna stora plantskolor. Det kommer gå fort på isen och en hockey som vi tror publiken kommer att gilla.
Hjälp oss från läktaren med Hejarop och stark stöttning så ska spelarna bjuda tillbaka än mer.

Grums saknar ett par spelare inför matchen. Axel Lundqvist har problem med nacken, Jonathan Widén har en axelskada och Linus Nilsson har åkt på magsjukan.
Sen är August Lundqvist avstängd efter en olycklig tackling.
Pelle Hedlund är tillbaks i laget efter sejouren i Karlskrona och de spelare som i slutomgången före jul inte spelade pga. småskador och förkylningar är tillbaks..

Så Varmt Välkomna och ta med så många som möjligt till Billerudhallen.