Hattrick av kaptenen gav SK Lejon segern

I en mycket rafflande match i ATG HockeyEttan Norra kunde SK Lejon ta segern med 2-3. Alla Lejons mål gjordes av kaptenen Simon Holmqvist.
Efter en första jämn period kunde Lejon ta ledningen i början på andra då man kontrade i ett två mot ett läge där Gabriel Olsson passade fram till Holmqvist som gjorde målet. Sen tog Vännäs över perioden och kunde gå upp till en ledning med 2-1 inför tredje perioden.
När Nils Gustafsson blev utvisad så skrinnade Holmqvist ifrån Vännäs backar och kunde kvittera i Boxplay.
Vännäs tryckte på men tog en utvisning med tre minuter kvar. Backskott av Olof Lundberg som styrdes på byxan på Holmqvist framför mål och det tredje målet satt i nätet.
Vännäs plockade målvakten men kunde inte kvittera och Lejon kan åka hem med tre nya poäng och är fortfarande obesegrade i vårserien.