Kämpaseger mot Huddinge

Nybro Vikings IF tog en fin seger mot Huddinge IK i Liljas Arena under fredagskvällen med 5-2. Det var en härlig kämpaseger från hela laget som lade grunden till segern och därmed andra raka trepoängaren!

Nybro Vikings tog under fredagskvällen sina första tre poäng i Allettan i Liljas Arena efter en härlig kämpaseger med 5-2 mot Huddinge IK. Inför 1 695 åskådare visade Nybro upp en solid defensiv, sylvassa kontringar och en härlig lagmoral. Men det var bortalaget Huddinge som fick jubla först under kvällen när 0-1 kom efter ungefär halva första perioden. Nybro hade några vassa lägen men Huddinges målvakt höll emot ändra fram till den sista minuten av perioden då Alex Ek kunde styra in ett backskott från Jonathan Augustin.

I den andra perioden står matchen och väger och publiken får se en ganska sväng

ig hockey men efter halva matchen spelad håller sig Simon Hansson framme och gör 2-1 till hemmalaget. Innan perioden är slut hinner också stekhete Viktor Lennartsson göra viktiga 3-1 inför den avslutande perioden.

I den tredje perioden lyckas Nybro stänga ner Huddinge på ett väldigt bra sätt och kan punktera matchen när både 4-1 och 5-1 kommer inom loppet av en minut genom Otto Henell och Linus Olsson. Huddinge får in en reducering i matchens sista minut till 5-2 som blir slutresultatet.

Redan på söndag eftermiddag är det ny match i Liljas Arena när Visby/Roma HK kommer på besök. Varmt välkomna åter då!