Grums får ge sig i over time

Så kom då Grums första poäng i årets Allettan när matchen mot Troja-Ljungby gick till förlängning.

Hemmalaget fick genomlida en mycket tuff första period där Troja Ljungby ägde pucken mer eller mindre konstant.
Hade det inte varit för Grums målvakt Martin Svedberg hade siffrorna kunnat varit betydligt större än 0-1 vid periodpaus. Grums hade dock några riktigt heta chanser i pp som var ytterst nära att rendera i mål.
Målskytt Troja: Jonathan Nilssen, tid 15:50.
0-1, skott 4-21

I den andra perioden fick publiken se ett helt nytt Grums komma ut på isen. Laget

gör verkligen en bra insats och det fysiska spelet kommer igång.

Efter 13:33 gör Pelle Hedlund ett bra offensivt arbete och hittar fram med en passning till en fri Jesper Appel som direktskjuter 1-1. Ass även Filip Karlsson.
1-1, skott 15-16

Blir en spännande avslutning där matchbilden blir ungefär samma som i den 2:a men med lite större noggrannhet från båda lagen.
Troja-Ljungby sätter sig ändå i en guldsits när de gör 1-2 efter 11:34 genom Mattias Åkesson. Ett tufft läge för Grums. Men hemmalaget ger inte upp.
Filip Karlsson får en trippelchans som han förvaltar till 2-2. Ass Jesper Norbäck, tid 14:37.
Det blir en riktigt spännande avslutning som går hela vägen till övertid. Bägge lagen har fina chanser att ta ledningen. Ett jätteläge i dyker upp slutminuterna när August Lundqvist blir frispelad och skotten går så när förbi Troja målvakten Wictor Ragnewall. Inget mål och over time väntar.
1-1, skott 8-11

Over time:
Grums äger pucken inledningsvis i spel 3 mot 3 men spelet jämnar ut sig och puckinnehavet växlar mellan lagen. Efter 3,08 kan Troja- Ljungby:s Victor utnyttja ett läge och avgöra matchen.
0-1, skott 1-1

Totalt 2-3 OT, skott 28- 49