En vinst och en förlust summerar Norrlandsresan

Lindlöven vann bortamatchen i Kiruna med 2-0 vilket var en riktigt bra prestation efter den långa resan.

Kiruna började bra mot ett passivt bortalag men efter att Lindlöven klarat av ett boxplay kom man in mer och mer in matchen men närmare mål än ett stolpskott av Jesper Broeng kom man inte i den första perioden.

Trots ett övertag för Lindlöven i den andra perioden skulle det dröja drygt tretton minuter innan Wincent Blomdahl kunde göra 0-1. Det blev sedan inga fler mål i perioden närmast var ett stolpskott av Carl Skärström.

I den tredje perioden stängde Lindlöven matchen på ett bra sätt och Totte Anrén kunde göra 0-2 när Kiruna plockade ut målvakten.

Vidare till Boden

Lindlöven inledde något avvaktande men kunde ändå  ta ledningen med 0-1 det var Carl Skärström som kunde slå in pucken efter en tilltrasslad situation framför Bodens mål. Efter hand började Lindlöven ta för sig mer och det skapades en del farliga chanser vilket även Boden gjorde.Efter 13.02 kom Bodens kvittering och målskytt var Marcus Sandström, ett resultat som stod sig till pausvilan.

I den andra perioden var Lindlöven det klart bästa laget och skapade de bästa chanserna utan att få dit pucken istället var det Boden som gjorde periodens enda mål när man i power play kunde ta ledningen med 2-1 genom Sebastian Kaupila.

I den tredje perioden kom Lindlöven inte upp i samma intensitet som i den andra perioden. Det var kanske den tuffa resehelgen som tog ut sin rätt? Boden stängde ner matchen på ett bra sätt och bjöd inte på så många chanser under perioden.När Lindlöven i slutet på perioden tog ut Isak Mantler kunde Boden avgöra med ett mål i öppen kasse genom William Dageryd.

Som helhet får Lindlöven vara nöjda med helgens resa i Norrland.Nu får man vila från matcher fram till lördag då man möter Teg hemma i Lindehov.