Surahammar chanslöst – storförlust i Nyköping

Sura hade inte mycket att sätta emot i kvällens match mot Nyköping. Hängde med hyfsat i första perioden, Men sen rann det iväg.

Ingen bra inledning med ett baklängesmål redan efter 1:57 och bara 48 sekunder senare ökar Nyköping på till 2-0. Sura tar timeout , för att väcka spelarna. Efter 6:57 får Sura sitt första numerära underläge och då reducerar man, Jesper Törnblom skrinnar upp mot Nyköpingsmål och hänger dit reduceringen. Men man lyckas inte döda av utvisningen, utan Nyköping ökar till 3-1 efter 08:44. Sen åker man på ett underläge i 5 minuter som man klarar. Men sen ökar Nyköping på till 4-1 efter 17:38. Skotten 20-4.

I andra perioden rasslar det till i målproduktionen. Sura kladdar till det i ett PP, där Nyköping kan göra ett mål i numerärt underläge.Då får Philip Olsson nog och lämnar över spaden till Hanning, Nyköping ökar på till 9-1 innan perioden är över. Skotten 13-11.

Sista perioden blir en ren transportsträcka. Nyköping gör ytterligare 2 mål och slutresultatet blir 11-1. Skottten i sista 15-4, totalt 48-19.

Ja finns inte mycket att säga om den här matchen. Var ju ändå serieledarna man mötte. Nu gäller det att ladda om till på fredag, då kommer Köping på besök.

Nyköpings SK-Surahammars IF 11-1 (4-1, 5-0, 2-0)
Skott: 48-19 (20-4, 13-11, 15-4)