Ny krigarseger i Forshaga

Efter fredagens debacle mot Kumla studsade grabbarna snabbt tillbaka och visade att svackan var tillfällig. Forshaga öppnade dock starkast och tog något snöpligt ledningen i inledningen av matchen, spelet böljade därefter fram och tillbaka och vi var det något effektivare laget och kunde gå till periodvila med ett 3-2-övertag efter mål av Andrés Staforelli x 2 och Linus Ageborg.
Andra perioden fortsatte i samma anda tills vi efter 16 minuter åker på en tveksam 5-minuters utvisning. Våra defensiva enheter gör återigen en heroisk insats och hjälper Oliver Eriksson i kassen på ett strålande sätt att hålla tätt och sedermera slutade andra akten 0-0.
Sista perioden fortsätter med spel i numerärt underläge och vi fortsätter offra oss och vi fick betalt för detta slit när Ageborg bryter en passning och kontrar in sitt andra mål för kvällen och fastställer slutresultatet 4-2.
I veckan väntar två hemmafighter mot Malung och Sura, väl mött!