Sollentuna nollade Enköping hemma

Äntligen lyckades Sollentuna vända på trenden och vinna även på hemmaplan och som de gjorde det! Ett starkt försvarsspel och väl tillvaratagna chanser gav en skön och välförtjänt seger.

Sollentuna inledde matchen med ett bra och disciplinerat spel. Första målet gjordes av Fredrik Wink, 02:11 med assist av Lucas Lagerstedt och Emil Forsgren. Andra målet gjordes i powerplay av Philip Wong med assist av Emil Ström och Lucas Lagerstedt. Perioden slutade 2-0. Sollentuna hade 20 skott på mål medan Enköping hade 9 skott på mål. Skottstatistiken var representativt för spelbilden i perioden. Sollentuna hade inga utvisningar i första perioden medan Enköping hade 2 utvisningar.

I den andra perioden var Enköping det dominerande laget men fick inte in något mål i kassen. Sollentuna fick sitt tredje mål genom Oscar Kellerstam, med assist av Emil Ström. Skotten i den andra perioden var 5 för Sollentuna och 13 för Enköping.

Den tredje perioden präglades av ett hetsigt, böljande spel och många utvisningar. Fredrik Wink fick även göra matchens sistan mål i tom kasse. Enköping hade 26 utvisningsminuter i tredje perioden medan Sollentuna hade 6 utvisningsminuter. Skotten i den tredje perioden var 10 för Sollentuna och 16 för Enköping.

Ben Johansson räddade alla 38 skott han fick på sig. Sollentuna ligger nu på tredje plats i den mycket jämna serien.