Förlust borta mot Wings

I en match där inget av lagen hade något att spela för var det hemmalaget WIngs som drog det längsta strået och vann med 6-1.

Hemmalaget var klart piggast i den första akten. Efter tjugo spelade minuter hade man ledningen med hela 3-0. 1-0 kom genom Johan Mohlin i numerärt överläge då han gjorde sitt första mål för kvällen. 2-0 kom när pucken studsade olyckligt på egen spelare och in i mål, och det målet kom i numerärt överläge efter att Strömsbro dragit på sig en slashing framför eget mål. Innan perioden hann gå till ända gjorde man också 3-0 när Viktor Pahléns puck letade sig in mellan benen på John Morelius.
Spelet såg inte mycket bättre ut i andra heller. Wings spenderade mycket tid i offensiv zon och Rallarbo hade svårt att behålla tryck när man väl tog in pucken i Wings zon. Bortalaget skulle dock spräcka målnollan och reducera till 3-1 genom Joakim Axman som gjorde sitt trettonde mål i fortsättningsserien. Målet kom i numerärt underläge efter att Strömsbro fått sätta sig för en tripping. Wings skulle dock öka på till 4-1 när Otto Larsson placerade ett hårt skott bakom John Morelius.
Efter några ändringar i formationerna spelade bortalaget upp sig en del. Man hade en gyllene målchans redan efter 14 sekunder men pucken ville inte in. Man tog en timeout och valde att plocka målvakten för en chans till reducering men istället var det Wings som skulle öka på sin ledning till 5-1 genom Felix Lööv. När Strömsbro spelade med för många man på banan kunde hemmalaget öka på till 6-1 med mindre än en minut kvar av matchen.

Wings HC Arlanda – Strömsbro HC 6-1 (3-0, 1-1, 2-0)
Skott: 28-27 (7-8, 15-6, 6-13)
Utv: 4-10 (0-4, 2-4, 2-2)