Matchserien är kvitterad

Vimmerby Hockey har tagit matchserien i playoff 1 mot Kallinge till en tredje och avgörande match imorgon. Detta efter seger med 4-2 på bortais i kväll. VH kom i underläge med 0-1 men kvitterade till 1-1 innan första peridovilan genom Jesper Norbäck. I period två såg Roman Semjonovs till att ge VH ledningen med 2-1 efter Anton Carlssons passning. Efter 13 minuter i tredje perioden kvitterade Kallinge till 2-2, men bara 20 sekunder senare dundrade Christoffer Rasch in 3-2 och VH var tilbaka i förarsätet. Med mindre än minuten kvar av tredje perioden avgjordes matchen när Oscar Gustavsson tryckte in 4-2, och matchserien var kvitterad.
Nu är Vimmerby Hockey en seger från avancemang till playoff 2 i en tredje och avgörande match imorgon klockan 16.00 i Kallinge. Vi vill också tacka för ett enormt fint publikstöd av den stora skaran tillresta supportrar ikväll. Vi laddar för en ny bussresa imorgon och samma tryck på ståplats. Mer om det går att läsa på våra sociala medier under natten och morgonen.