HC Dalen förlänger med Nils Gunnarsson

Nils Gunnarsson anslöt till HC Dalen J20 från moderklubben Skillingaryd inför säsongen 2018-19 och det blev poängsuccé med 63 poäng på 25 spelade matcher. Han fick säsongen efter chansen i A-laget och har gjort det såpass bra att Dalen nu väljer att förlänga kontraktet med ytterligare ett år.
-Nils har gjort det fantastisk bra och visat tydliga framsteg under hela säsongen säger Dalens tränare och sportchef Per Gustafsson. Foto: Marcus Vilson Photo.

 

Dalens lagbygge inför säsongen 20-21 fortsätter sedan tidigare så har vi förlängt kontraktet med bröderna Röykos Marthinsen, Oscar Josefsson och Karl Smedberg. Nu väljer Per Gustafsson att förlänga med centern Nils Gunnarsson som är en viktig del i lagets föryngring och satsning inför framtiden.

-Nils har gjort en riktigt bra säsong och visat framsteg under hela säsongen han har visat att han menar allvar med sin ishockey och det är sådana spelare som vi vill ha i laget. Han är en stor spelare som bara kan bli bättre och det ska bli väldigt roligt att få fortsätta följa och coacha Nils i sin fortsatta karriär. Inför säsongen varit så hade vi hela 14 nya spelare och vi är inne i en föryngringsprocess och där kommer Nils att vara en viktig del.

Nils Gunnarsson säger följande om det nyskrivna kontraktet:

-Jag känner mig glad för chansen att få representera HC Dalen i ytterligare en säsong. Det är en grymt bra möjlighet för mig att fortsätta att utvecklas och ta nya steg i karriären. Förra säsongen så var det flera nya spelare i truppen och det blev startskottet av en föryngring i truppen. Med detta så startade laget något bra och spännande, jag säger som många andra att vi har något bra på gång och det är fantastiskt roligt att nu få chansen att vara med på den resan.

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen