Vimmerby Hockey tog ledningen i matchserien

Vimmerby Hockey har ledningen med 1-0 i matcher i matchserien mot Huddinge efter seger med 5-2 på tisdagskvällen.
I en bra hemmaperiod från VH:s sida hade laget 2-0 efter den första perioden, efter mål av Jesper Norbäck och Edwin Johansson.
Huddinge utjämnade till 2-2 i period två, och inför tredje perioden var det helt öppet. Men VH tog återigen ledningen genom lagkapten Jakob Karlsson, och ledningen släppte man inte.
Karlsson visade vägen när han sköt in en målvaktsretur efter skott av Christoffer Rasch. Kort senare kom även 4-2. Återigen från Jesper Norbäcks klubba. Han klev in framför mål och hittade en lucka som betydde tvåmålsledning för hemmalaget.
Anton Carlsson kunde sedan fastställa slutresultatet till 5-3 i tom Huddingekasse när bortalaget tog ut målvakten och spelade sex mot fem.
Detta inför ögonen på 1170 åskådare, stort tack för ett grymt stöd!
Nu laddar vi för supporterresa till Huddinge på fredag där redan 88 personer anmält sig och buss nummer två är på god väg att fyllas.