Creedence konserten är flyttad

Bäste biljettköpare och Creedence Tribute fans

Just nu har vi fått annat att reflektera över än konserter, fotbollsmatcher eller teaterföreställningar.
Situationen i landet och i världen är en helt annan än vi hade önskat oss.
Coronavirus och stängda gränser gör att vi får stanna upp och tänka på hur allt skall bli i framtiden.

Du som får detta brev har köpt biljett till Creedence Tribute, Boppers och Lennie Norman på Sjöterassen i Mariestad 25 april 2020 och just nu har vi dessvärre inget annat val än att meddela att vi tagit beslutet att flytta fram konserten till lördag 19 september 2020.
Detta på grund av det beslut som regeringen har fattat om att tills vidare förbjuda allmänna sammankomster först över 500 personer och sedan offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Det vill säga, rådande omständigheter som vi ej kan styra över.

Vi känner att vi vill nu ge er denna information, så att ni får chans att planera om och inte behöva gå i ovisshet och vi hoppas innerligt att ni har överseende för att situationen ligger utanför vår kontroll och att ni tycker att detta blir en bra lösning.

Om du mot förmodan inte kan gå detta datum så kommer säkert frågan om återbetalning och återlösen av biljett att bli aktuell för dig. Återbetalning av biljett är inte möjlig då detta är en Force Majeure situation, dvs en extra ordinär händelse. Om du inte kan gå detta datum så kolla med en vän, kollega eller granne. Om du inte tycker att något av ovan är tillfredsställande för dig så beklagar vi detta, men det är den lösning vi kan erbjuda.

Så håll hårt i din biljett så att du är garanterad att komma in den 19 september – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet, notera gärna nya datumet med penna på din biljett!
Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med er när läget förhoppningsvis normaliserats!
Med vänliga hälsningar
Peter Besterman – producent
Creedence Tribute med gäster