Grums har gjort klart med tränarstaben för nästa säsong

 

Kommande säsong kommer tränarstaben att bestå av Erik Koskela, Henric Höglund och Pontus Myrén, där Erik bär huvudansvaret.

Sportchefen Stefan Thellberg är mycket nöjd med den nya konstellationen.
– Jag tycker att vi har hittat en riktigt bra mix. I ”Högga” vet man alltid vad man får, han älskar hockey och har ett enormt driv och förhoppningsvis ska han nu föra engagemanget vidare till truppen. Lite samma sak gäller Pontus.
Och i Erik, som är så lugn i sitt ledarskap, får man en enorm trygghet, säger han.
Förra säsongen var Erik Koskelas första som huvudansvarig i Grums.
– Han gjorde en fruktansvärt bra debutsäsong får man lov att säga. Han tog laget till Allettan mot alla förväntningar egentligen. Nu känns det extra bra när vi utökat tränarteamet till tre. Förra säsongen var vi två och det kändes lite tunt, säger Thellberg.

För Pontus Myrén, som fanns med i båset säsongen 2018-2019, handlar det om en comeback.
– Förra säsongen kunde han inte vara med av privata skäl men i år känner han sig sugen igen och vill köra. Det är jätteroligt.

Förra året ansvarade Henric ”Högga” Höglund för  Hammare HC i div 2.
42-åringen berättar att sejouren i Hammarö gav blodad tand – och att uppdraget i Grums, en division högre upp, därför känns väldigt inspirerande.

– Jag siktar mot att bli en så bra tränare som möjligt så detta är ju helt klart ett steg i rätt riktning. Att dessutom få vara med och leda ett så ung och hungrigt lag som Grums känns fantastiskt. När de hörde av sig blev jag jätteglad. Inget svårt beslut alls.
Höglund har en lång och framgångsrik spelarkarriär bakom sig.
Med meriter från såväl SHL som allsvenskan och ett norskt mästerskapsguld i bagaget lades skridskorna på hyllan efter säsongen 2018-2019.