Ny målvakt klar!

Vi är i ett ovisst läge med vilka konsekvenser Coronapandemin kommer att få för vår verksamhet framöver. Vi kommer att föryngra vårt lag och detta är ett steg i det, kommenterar Daniel Håkansson. Anton Svensson har varit oerhört bra under sina två år här hos oss och jag kan inte säga nog gott om honom både som person och hockeyspelare, fortsätter Håkansson. Vi önskar honom stort lycka till i sin fortsatta karriär.

Anton Hjalmarsson är en duktig, ambitiös och utvecklingsbar målvakt som gjort det bra i Alvesta under två säsonger. Han har fått känna på seniorspel och under sitt första år var han en starkt bidragande orsak till att Alvesta tog sig till kvalserien till Hockeyettan. Anton tillhörde då även vårt juniorlag och känner till vår verksamhet sen tidigare, avlutar Daniel Håkansson

Vi hälsar Anton Hjalmarsson varmt välkommen tillbaka till Troja-Ljungby.

https://www.eliteprospects.com/player/288485/anton-hjalmarsson