Ännu en junior plockas upp i A-truppen

Lukas är en spännande spelare med fin teknik och som hela tiden slagits mot att han är mindre än de han spelat mot. Jag har precis som med de andra spelarna födda -00, följt Lukas sen TV-pucksåldern och då var han långt efter storleksmässigt och fysiskt. Men Lukas har hela tiden kämpat sig igenom motgångar och därför känns det också extra bra att kunna erbjuda honom detta, kommenterar sportchef Daniel Håkansson.

Även Lukas varvade förra säsongen spel i J20 med utlåning till Alvesta och har där redan fått känna på seniorspel på den nivån, samt att han var med oss en del på träningar och en match redan förra säsongen, avslutar Håkansson.

I och med Lukas signering har vi nu sju spelare i A-laget som spelat i våra juniorlag.

Vi hälsar Lukas välkommen upp i A-laget.

https://www.eliteprospects.com/player/383993/lukas-sjoblom