Eskilstuna Plastgolv och Dahlströms kök & design nya sponsorer

Den positiva känslan kring föreningen gör att fler och fler företag får upp ögonen för, och vill synas tillsammans med oss i Surahammars IF. I förra veckan blev Eskilstuna Plastgolv och Dahlström Kök & Design klara som nya sponsorer.

Eskilstuna Plastgolv bildades 1980 och är specialister på fogfria ytbeläggningar av betonggolv. Med 40 års erfarenhet så har de unika kunskaper kring hur man skapar snygga, hållbara, dammfria och kemikaliebeständiga industrigolv.

Har du en industrilokal, ett restaurangkök eller en annan lokal som är i behov av ett nytt, fräsch och tåligt golv. Ta kontakt med vår partner Eskilstuna Plastgolv AB.

Mer information om företaget hittar du på deras hemsida

Eskilstuna Plastgolv

 

Dahlström Kök & Design i Hallstahammar är en av Mälardalens största köksbutiker. Företaget bygger och levererar kökslösningar från idé till färdigt kök till kunder i hela Mälardalen. Dahlströms kök & design har lång erfarenhet på marknaden och erbjuder totalentreprenad där de med sin kunskap guidar dig som kund från idéstadiet till färdiga lösningar inklusive vitvaror.

Är du i färd med att fräscha upp hemmet med ett modernt och vackert kök? Ta kontakt med Magnus & Jenny på Dahlström kök & design. Mer information om deras produkter och tjänster finner du via länken nedan

Dahlström kök & design AB

Vi i Surahammars IF vill rikta ett stort tack till Magnus & Jenny med medarbetare på Dahlström kök & design, och till Caroline Faerestrand & co på Esklstuna Plastgolv.  Ert stöd hjälper oss att skapa en livskraftig och framgångsrik förening.

Tack

 

Har du ett företag och känner att du också vill hjälpa till och göra skillnad för vår förening och stärka en verksamhet som sysselsätter mer än hundra barn och ungdomar? Sargreklam, dräktreklam, isreklam, skyltreklam eller bara en slant som stöd på vår resa framåt. Ring Jörgen Mähler på kansliet. 0220-310 22.

Text: Mattias Forsberg