Sat 10 Apr Slut
Hockeylag HHC 3
Hockeylag ÖST 2
Sat 10 Apr Slut
Hockeylag VIM 3
Hockeylag TRO 4
Tue 13 Apr 18:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag MAR -
Tue 13 Apr 18:00
Hockeylag HHC -
Hockeylag TRO -

TT klar för ännu en säsong i röd-vitt.

-Viktig förlängning ur flera aspekter menar sportchef Daniel Håkansson. TT står för en viktig del inom ishockeyn. Att alltid stå upp för sitt lag och stå längst fram när det blåser motvind. En ledare både på plan och i omklädningsrummet.
-Nu när vi tappar en hel del erfarenhet och spelare som står för kontinuitet så blir TT ännu viktigare, fortsätter Håkansson.
-Tobbe hade en stor men inte så glamorös roll förra året, där han spelade mycket i vårt framgångsrika ”boxplay” och centrade den enhet som ofta ställdes mot motståndarnas bästa offensiva. Det visar att man gör allt för lagets framgång och det värdesätter jag högt, avslutar Håkansson.

Vi hälsar TT varmt välkommen ombord och önskar alla Trojaner en fin semester.