Biljettinformation inför Vimmerby

Från och med matchen mot Vimmerby HC den 1 november 2020 övergår KRIF till en kontantfri arena! 

Kom i tid och undvik köer!

Alla säsongskortsinnehavare på sittplats tilldelas varsin sittplats på huvudläktaren. Platserna kommer att vara så nära ordinarie platsen som möjligt. Vi sitter på varannan stol.
Säsongskortsinnehavare på ståplats tilldelas sittplatser på huvudläktare och sittplatser på kortsidorna (ej tillåtet att stå upp i arenan).

OBS! I rådande tider kan vi inte garantera att ni kommer få er exakta sittplats men den kommer vara så nära ordinarie plats som möjligt!

Platser som inte kommer att användas är vi tacksamma om vi kan få sälja. Därför vill vi att ni meddelar detta till [email protected] så snart ni vet med er att ni inte kan gå på en match.

Sittplatsbiljetter säljs från och med tisdagen den 27/10 kl 12.00. Priset för dessa är 140kr och köps via https://krifhockey.ebiljett.nu/. Överblivna biljetter kan finnas att köpa i Soft Center Arena då entrén öppnar under matchdagen, se info på sociala medier på matchdagen.

Ungdomsledare med frikort samt andra typer av frikort, fri entré i mån av plats. Dessa platser erhålls i så fall fem minuter innan matchstart.

Fri entré för ungdomar gäller tyvärr inte längre.

Varmt välkomna!