Tranås borta, läs Jannes tankar inför

Tranås borta i Stiga Arena väntar för A-laget ikväll. Det är en match med lite speciell karaktär då Tranås i år tränas av Niclas Högberg som varit i klubben i många år på olika positioner. För Tranås del pekar formkurvan hyffsat uppåt och man befinner sig just nu på femteplats och 2 poäng före Hanhals Kings som ligger strax efter på sjätteplats. Tranås kommer från en seger borta mot Troja i förra omgången och Hanhals Kings har en förlust hemma mot Halmstad Hammers. Därför ser vi nog ett Hanhals Kings idag med stor revanschlusta vilket Tranås får se upp med.

Janne inleder vårt samtal med att säga ”Ny match nya möjligheter att utvecklas och göra en bra prestation”

Vad säger du Janne om kvällens drabbning mot Tranås, där Hanhals Kings inte lyckats ta en seger på de senaste fem mötena lagen emellan?

Ny utmaning för oss på bortaplan och där vi möter ett Tranås som säkert är stärkta av stort självförtroende efter vinsten senast mot Troja Ljungby på bortaplan.

Idag förväntar jag mig en stor revanschlusta i laget där alla inblandade i teamet tar fram det där lilla extra. Gör vi det så ger vi oss själva en chans att göra en riktigt bra match och sen får vi se hur långt det räcker. Det finns kapacitet i laget och när vi gör det tillsammans så blir oftast resultatet bra. Vi vet att alla poäng är viktiga i slutänden och så det gäller att hänga på tåget när det går.

Arbetshandskarna på och fram med spelglädjen och viljan att göra rätt saker på banan!

Blir det några ändringar i laget till dagens match?

Vi har två ordinarie spelare borta i kväll och det är Johan Zarwel och Ludvig Levinsson.