Information angående biljetter

Från och med den 1 november så höjdes publikgränsen från 50 till 300 åskådare. Den nya, höjda publikgränsen innebär förändringar gällande rutinen kring biljettförsäljningen till A-lagets hemmamatcher.

Vi kommer inte längre ha förköp eller förbokning av biljetter via kansliet. Istället kommer vi ha 300 biljetter i entrén vid varje hemmamatch. För samtliga av dessa biljetter är det först till kvarn som gäller. Entrén öppnar klockan 18:00.

När vi kommit upp till 300 åskådare så är det stopp.

För att vi som förening ska ha koll på vilka som varit i ishallen, och hur vi kan nå er vid behov av smittspårning så kommer vi i anslutning till entrén ta namn och telefonnummer till samtliga besökare. Då regleringen kring den nya publikgränsen kräver sittande publik så kommer du i entrén också tilldelas en numrerad och bestämd plats. Respektera din tilldelade plats och håll avstånd till övriga besökare.

För att undvika trängsel i vår servering så kommer vi inte tillåta mer än 20 personer där inne samtidigt. Det här innebär att man tyvärr inte kan gå in bara för att värma sig, utan man får handla sina varor och sedan gå ut igen för att alla ska få en chans att kunna handla under trygga och säkra former.

Trots alla våra åtgärder så gäller fortfarande ett stort eget ansvar som vilar på varje besökare. Har du minsta symtom, eller känner du dig inte helt frisk? Kom inte till Surahallen alls. Är du frisk och besöker våra matcher, ta ditt ansvar och håll ett säkert avstånd till övriga besökare.

I övrigt så gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Välkomna!

Text: Staffan Hesselbäck