Inför helgens matcher

I helgen tar vi emot Kiruna IF och Boden hemma i Brandcode Center. Kiruna på lördag och Boden på söndag, båda dagarna är matchstart 16:00.

Förra helgens bortamöten mot samma lag blev ingen rolig historia för Sundsvall Hockey när man föll med 1-7 mot Boden och 0-8 mot Kiruna. Så det är ingen underdrift att påstå att Sundsvall är sugna på revansch.

Läget i laget:

Anton Avehag och Viktor Rönnqvist är osäkra på spel.

Två backar gör comeback

Niclas Svedberg är tillbaka och redo för spel, han har inte spelat sen premiären mot Ö-vik.  Även Hampus Almèn är klar för spel efter  3 veckors skadefrånvaro.

Coach Tomas Högström:
– ”Vi mötte tufft motstånd förra helgen, vi vill studsa tillbaka visa att det som hände var en engångshändelse. Jag tycker inte siffrorna speglade matchbilderna, speciellt inte matchen på söndagen mot Kiruna. Vi ska  förbereda oss väl här under veckan och visa hemmapubliken att vi kan. Det gäller att alla stämplar in och gör sitt jobb till 100%”.

Vi släpper 200 biljetter till försäljning på entresundsvall.se. Endast förköp gäller på specifika platser. Tänk på varandra, stanna hemma om du är det minsta sjuk, håll avstånd och följ andra rekommendationer.

Välkomna!