Tisell: ”Vi ser framemot att spela igen”

Nybro Vikings drar igång matchandet igen under lördagseftermiddagen när Karlskrona HK väntar på bortais. Nybro förlorade sin senaste match mot Tranås och även Karlskrona förlorade sin senaste match mot Troja/Ljungby.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Lördag den 14 november.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: NKT Arena.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Lite mer än en veckas uppehåll bakom er, hur har ni utnyttjat uppehållet?

– Det har varit bra vi har kunnat träna på ordentligt, men vi har också vilat och varit lite lediga. Men vi har kört på bra på träningarna och det är ju tuffa matcher vi har framför oss nu när det är dags att sätta igång igen. Jag hoppas att vi har samlat på oss energi.

Förlust i den senaste matchen mot Tranås, tankar om det?

– Det som fattades i den matchen var våra mål. Tranås var tajta samtidigt hade vi tillräckligt många chanser för att kunna göra mål, även i powerplay. Det blev en tuff match för oss, men det är bara att gå vidare.

Bortamatch mot Karlskrona under lördagen, dina tankar inför den matchen?

– Vi hade en jämn match mot Karlskrona senast, så det finns inget som säger att det inte skulle bli likadant imorgon. Vi ser framemot att spela match igen!

Läget i truppen?

– Det ser ut som att alla är tillgängliga och vi har även Hampus Andréen med oss i morgondagens match.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!