Övertidsförlust mot Mariestad

Lindlöven förlorade bortamatchen mot Mariestad med 3-2 efter att Mariestad kunnat avgöra på övertid när man fick möjligheten att spela 4 mot 3 efter en Lindlöven utvisning.

Det var en jämn match där Mariestad hade ett visst övertag i den första perioden och man gjorde  även 1-0 genom Ludwig Collberg. Det blev också ett resultat som stod sig perioden ut trots bra chanser åt båda håll.

Mariestad gjorde ett tidigt mål i den andra perioden genom Erik Olsson men fyra minuter senare kom reduceringen till 2-1 genom Anton Toolanen. I den andra perioden var det Lindlöven som hade ett visst övertag utan att kunna göra mål.

Den tredje perioden var återigen en jämn period där Lindlöven kunde kvittera med knappa fem minuter kvar genom Maxim Semjonov. Matchen gick sedan till förlängning där Tobias Aronsson gjorde det avgörande målet för Mariestad.