Bortaseger mot Vallentuna

Med kniven på strupen gjorde Wings vad som krävdes för att vara med i kampen mot en plats i Allettan. Wings kämpade ner Vallentuna med 5-3 i en svängig match. Wings hade kommandot i första perioden och tog rättvist ledningen med 1-0 strax innan periodpaus. I andra perioden kom Vallentuna ut som det starkare laget och satte stor press på Wings i långa stunder. Inför tredje perioden var ställningen 2-2. I inledningen av tredje perioden parkerade Vallentuna i Wings zon men Wings red ut stormen och kämpade sig tillbaka in i matchen. Efter knappt 13 minuter drog Wings på sig en utvisning för sex spelare på bana

n. Vallentuna gjorde vad man skulle i power play och tog ledningen med 3-2 med drygt 5 minuter kvar. Wings gav inte upp utan kvitterade med en fladderpuck från blå. Sedan satte Wings gasen i botten och tryckte bokstavligen in 4-3 i Vallentunas kasse. Ett härligt hockeymål. Det blev rejält tufft på slutet när Wings drog på sig ytterligare en utvisning och Vallentuna tog ut målvakten. Wings box visade hörntänderna, vann en sargduell och lyckades chippa ut pucken mot och i Vallentunas tomma kasse. Spiken i kisten och tre viktiga poäng till Wings.