Knockade av Nyköping

Wings åkte på en rejäl smäll i hemmamatchen mot Nyköping. Förlust med hela 7-1 i en match som Wings tappade helt. Wings hade kommandot och ledde välförtjänt med 1-0 efter första perioden. De åtta åskådarna var nöjda. I den andra perioden kvitterade Nyköping till 1-1. Wings fick därefter spela 5 mot 3 i två minutermen var inte ens nära att göra mål. Därefter kom raset. Inom loppet av knappt två minuter gjorde Nyköping tre mål och tog ledningen med 4-1 inför tredje perioden. Wings försökte jobba in sig i matchen men när Nyköping tryckte in 5-1 i power play efter minuter var matchen i princip över för Wings del. Nyköping gjorde sedan ytterligare två mål innan slutsignalen äntligen ljöd. Wings har det fortsatt svårt i power play. Det är förstås inte bra när effektiviteten är så låg som 6.67 %. Man kan också se det som att det finns en stor återstående potential. Kämpa.