Borås: Inför Mörrum Hockey – Borås Hockey

Mörrum Hockey – Borås Hockey fredag den 18 december kl. 19:00 Jössarinken

KÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK

Ikväll ska BHC kriga om poäng borta mot Mörrum. BHC har det senaste trampat på bra och har förhoppningsvis med sig en del självförtroende in i kampen ikväll!

Då var det fredag och det vankas match ikväll! Men först, några ord från den senaste vinsten borta mot KRIF. Vad har du att säga om den? 

Tycker vi gör en klart godkänd insats nere i Blekinge i Onsdags. KRIF har mer puck än oss men tycker vi försvarar oss på ett sunt sätt från första början. Det fanns en arbetsinsats och offervilja från laget samtidigt som Adam gör en bra match vilket gjorde att vi effektivt kunde stänga ner motståndet.
Mörrum borta ikväll då, hur går tankarna?

Mörrum har gjort det bra denna säsongen, det kan ingen ta ifrån dem. Jag tror på en liknande match som mot KRIF senast, hög energi och två lag som verkligen vill vinna. Viktigt för oss idag är att vi bygger vidare på det positiva som vi byggt upp dem senaste omgångarna och gör det jobb som krävs. Klassisk klyscha kanske, men vi behöver ”stämpla in” direkt från nedsläpp.

Love Bergvall är med idag, hur ser du på honom?

Love är en välskolad back. Stor och rejäl, skicklig med puck och har ett bra skott.

Står Adam? 

Ja, Adam fortsätter i målet. Adam gjorde en stabil och trygg insats i förra matchen. Albin från J20 laget är back-up idag och även uppflyttad på träningar.

Läget i laget? 

Oscar Ribbnäs skadade sig förra matchen och blir borta några dagar.