Inför Borås borta

Det är tight mellan matcherna. Ikväll väntar en ny bortamatch då laget åker till Borås.

Datum: Fredagen den 15 januari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Borås Ishall
Livesändning: Se matchen live här!

Inför matchen med huvudtränare Emil Ivansson:

1 poäng senast mot Halmstad i en jämn match där vi började bra men orkade inte hela vägen, din syn på matchen?
– Tycker överlag att vi gör en bra match, det är en bra hockeymatch från två bra lag tycker. Sedan tycker jag väl att vi ska kunna spela lite bättre på vår 2-0 ledning, samtidigt som Halmstad gör det bra. När dom sedan får 3-2 så tycker jag vi hittar energi och går för det, och det är starkt att få in 3-3 pucken med 2 sekunder kvar. Väl i overtime så är det små marginaler, där dom sätter sin chans.

Nu väntar Borås ikväll som även dem haft en trög start och är i lika stort behov av poäng. Hur ska vi ta 3 poäng i denna matchen?
– Tycker att vi ska jobba vidare från prestationen senast, den är bra och vi behöver komma upp i den nivån även ikväll. Gäller att vara redo från start. 2 lag som jagar sin första 3-poängare och det kommer bli viktigt att hålla sig till vår gameplan och vara redo från start idag.

Hur ser laget ut ikväll?
– Det är samma manskap som senast förutom Ekström, som åkte på en smäll. Där är inget långvarigt, vi hoppas på spel för honom på söndag eller senast onsdag. Sedan tidigare saknar vi Jonathan och Jörgensen, Jörgensen tar vi lite dag för dag, vi får se när han kan vara tillbaka.

Lycka till ikväll!
– Tack så mycket!

Alltid Oavsett!